Tensiometru UA-704

Mai multe poze

Tensiometru UA-704
176,60 RON

Disponibilitate: In stoc

Tensiometru semiautomat “Palm Top” cu Indicator puls neregulat
Descriere

Detalii

Tensiometru semiautomat “Palm Top” UA-704 are un design inovator, care simplifică măsurarea tensiunii arteriale. Acest tensiometru ergonomic se ține în căușul palmei, pentru o măsurare ușoară a tensiunii arteriale.

Este un aparat portabil, cu care vă puteți lua tensiuna oriunde și oricând. Indicator puls neregulat Acest indicator este afișat dacă intervalul de timp dintre 2 bătăi succesive este mai mic sau mai mare cu 25% decât media

DESPRE

La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa “tensiometrul de uz casnic”, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.


În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. “Precizia măsurării” este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.


Mercury-Free


A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.


World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.


Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (g)500.0000
ProducătorA&D MEDICAL - Japonia
Tara de origineNu
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.