Tensiometru automat cu măsurare pe braț UB-543

Mai multe poze

Tensiometru automat cu măsurare pe braț UB-543
181,59 RON

Disponibilitate: In stoc

manșetă SlimFit, indicator puls neregulat, indicator de clasificare a tensiunii conform OMS, media rezultatelor, 30 memorii, 5 ani garanție
Descriere

Detalii

Specificatii:

manșetă SlimFit, indicator puls neregulat, indicator de clasificare a tensiunii conform OMS, media rezultatelor, 30 memorii, 5 ani garanție

UB-543 este un model avansat, prevăzut cu noua funcţie CPG (Correct Position Guidance - Asistent Poziţie Corectă) şi memorii pentru doi utilizatori (2x60).

Odată ce utilizatorul își determină poziţia inimii,tensiometrul îi detectează poziţia încheieturii mâinii şi îl ajută să o aducă la nivelul inimii emiţând semnale luminoase albastre şi portocalii.

Două seturi distincte de memorii (2x60) înregistrează separat datele pentru două persoane sau măsurările efectuate dimineaţa/seara sau înainte/după luarea medicamentelor.

Indicator puls neregulat
Acest indicator este afișat dacă intervalul de timp dintre 2 bătăi succesive este mai mic sau mai mare cu 25% decât media.

Indicator de clasificare a tensiunii arteriale conform WHO (OMS)
Indicatorul constă într-o succesiune de 6 segmente, corespunzând clasificării tensiunii arteriale conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Asistent poziție corectă
Îndrumă pacientul să-și poziționeze corect tensiometrul la nivelul inimii.


Atunci când măsurăm tensiunea arterială la încheietura mâinii, este important să poziționăm tensiometrul la nivelul inimii. UB-543 dispune de 3 indicatoare luminoase, care asistă utilizatorul la poziționarea corectă în înălțime a tensiometrului. Dacă poziția e corectă, se aprinde indicatorul albastru, dacă aparatul este poziționat prea jos sau prea sus, se aprinde unul din cele 2 indicatoare portocalii.
Tensiometrul este setat implicit din fabrică să aprindă indicatorul albastru atunci când brațul utilizatorului este înclinat la un anumit unghi, căruia îi corespunde o poziție medie în înălțime a aparatului. În realitate, utilizatorul poate avea un braț mai lung sau mai scurt, iar scaunul pe care stă și masa pe care își sprijină brațul pot fi mai înalte sau mai scunde. În aceste cazuri, indicatorul albastru nu mai semnalizează corect poziția de măsurare.
My CPG (Asistent Personal Poziție Corectă) permite utilizatorului să-și optimizeze propria poziție de măsurare. Odată setată această poziție, indicatorul albastru se va aprinde atunci când tensiometrul utilizatorului se află la același nivel cu inima sa.

Media rezultatelor (toate, AM, PM)
Aparatul calculează și afișează media rezultatelor măsurate înainte de prânz, după prânz, sau indiferent de momentul zilei.

90 de memorii
Aparatul memorează 90 de rezultate (tensiune sistolică, tensiune diastolică, puls).

Ceas și calendar
Afișează data și ora curente. Valorile sunt memorate împreună cu data și ora la care au fost măsurate.

DESPRE Producator

La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa “tensiometrul de uz casnic”, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.


În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. “Precizia măsurării” este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.


Mercury-Free


A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.


World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.


Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (g)500.0000
ProducătorBIOEXPERT
Tara de origineNu
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.