Tensiometru automat cu măsurare pe braț UA-651 - A&D MEDICAL - Japonia

Mai multe poze

Tensiometru automat cu măsurare pe braț UA-651 - A&D MEDICAL - Japonia
209,92 RON

Disponibilitate: In stoc

puls neregulat 30 memorii, 5 ani garanție, mufa adaptor retea


Descriere

Detalii

Toate funcțiile esenţiale pentru monitorizarea tensiunii arteriale se regăsesc în acest tensiometru inteligent şi compact.

Proiectarea lui UA-651 s-a făcut după conceptul original al tensiometrelor A&D de monitorizare uşoară şi precisă a tensiunii arteriale. Afișarea pe trei rânduri și funcționarea la o simplă apăsare de buton păstrează principiul nostru de bază, acela de a crea tensiometre uşor de utilizat.

Aparatul este protejat la pătrunderea lichidelor care stropesc accidental ecranul. Manşetă SlimFit Manșetele SlimFit sunt special proiectate pentru a se așeza uniform în jurul brațului. Nu conțin latex sau metale.

Indicator puls neregulat Acest indicator este afișat dacă intervalul de timp dintre 2 bătăi succesive este mai mic sau mai mare cu 25% decât media. Indicator de clasificare a tensiunii arteriale conform WHO (OMS) Indicatorul constă într-o succesiune de 6 segmente, corespunzând clasificării tensiunii arteriale conformOrganizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Media rezultatelor Aparatul calculează și afișează media rezultatelor aflate în memorie. 30 de memorii Aparatul memorează 30 de rezultate (tensiune sistolică, tensiune diastolică, puls).

DESPRE

La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa “tensiometrul de uz casnic”, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.


În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. “Precizia măsurării” este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.


Mercury-Free


A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.


World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.


Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (g)500.0000
BrandA&D MEDICAL - Japonia
Transport GratuitNu
Tara de origineNu
Cod Bare EANNu
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.